L’Ajuntament engega la campanya ‘Tornem’ per donar suport al comerç de proximitat

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 12:00

La regidoria de Comerç i Turisme vol fomentar el consum a les botigues del municipi coincidint amb la seva reobertura.

Aquest dilluns va començar el pla de desescalada decidit pel govern espanyol, que fixa la reobertura de les botigues i locals de serveis amb una superfície inferior als 400 m2 que havien estat tancats al públic amb motiu de l’estat d’alarma decretat per la crisi de la COVID-19. Per a la tornada, el petit comerç de proximitat –majoritàriament bars i perruqueries– han de complir amb estrictes mesures de seguretat i només poden atendre la clientela de forma individual, a domicili o amb cita prèvia. En aquest marc, la regidoria de Comerç i Turisme vol donar suport a les activitats comercials de Montcada i Reixac i ha posat en marxa la campanya de comunicació ‘Tornem”.

Aquesta campanya té com a objectiu fomentar entre els consumidors la compra al comerç de proximitat, evitant haver de desplaçar-se lluny per anar a comprar, ja que es poden trobar tots els productes necessaris als comerços del municipi. La campanya començarà avui mateix a les xarxes socials a través de baners promocionals i un vídeo que interpel·la a l’espectador amb l’eslògan ‘Tornem’. 

El regidor de Comerç i Turisme, Salvador Serratosa ha encoratjat a la ciutadania "a fer consum al comerç de Montcada i Reixac que ha patit molt aquesta difícil crisi sanitària que, malauradament, té moltes conseqüències econòmiques que s’allargaran molts mesos”. Serratosa ha afegit que “la campanya també vol dignificar la tasca que estan realitzant actualment tots els comerciants que obren els seus establiments en aquests moments tan difícils perquè no ens faltin cap dels productes de necessitat bàsica”.

D’altra banda, el consistori recull a la pàgina web informació de la normativa sobre la reobertura de locals comercials i d'hostaleria que ha fet el Departament d'Interior de la Generalitat.

Darrera actualització: 06.05.2020 | 13:31