Tornem: arrenca la segona acció de la campanya municipal de suport al comerç local

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 15:00

La regidoria de Comerç i Turisme busca fomentar així el consum a les botigues del municipi després de la seva recent reobertura i també recordar als consumidors la importància d’un sector clau en l’economia i l’ocupació de Montcada i Reixac.

Aquest dimarts, 19 de maig, començarà la segona acció de la campanya ‘Tornem’; una iniciativa del consistori per afavorir la situació del comerç local davant la crisi econòmica ocasionada per la COVID-19. A partir de demà s’iniciarà la difusió de cartells de la campanya i des d’avui ja es pot consultar el vídeo promocional. 

La campanya insisteix en el benefici que aporta el comerç local tant pels mateixos comerciants –que poden veure recuperada la seva activitat econòmica i reactivar el consum i l’ocupació- com pels clients –que comprant en aquests establiments estalvien, entre d’altres, temps i diners en el desplaçament, a banda de rebre una atenció més propera i personalitzada- o pel municipi en general, ja que torna la vida als carrers després de mesos de confinament.

Coincidint amb aquesta segona acció de la iniciativa, el regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa, ha signat una carta, dirigida a tots els propietaris de comerços locals, on assegura confiar en la fortalesa dels establiments de Montcada i Reixac per revertir la situació actual. “El comerç montcadenc sempre ha estat fort i resilient i, malgrat les adversitats, ha sabut sortir-ne endavant i revigoritzat, i aquesta situació no en serà una excepció”, explica en l'escrit. Serratosa considera que aquesta acció és clau "per, després de dos mesos molt llargs, donar un altre pas endavant cap a la nova normalitat. Ara, mes que mai, necessitem l'impuls de la ciutadania; cal donar vida al nostre comerç i restauració i entre tots ho farem possible”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Montcada i Reixac recorda la importància de consultar l’actual normativa sobre la reobertura de locals comercials i d'hostaleria que ha fet el Departament d'Interior de la Generalitat i que es pot consultar a la web municipal.

Darrera actualització: 18.05.2020 | 15:56