Montcada Inclou 2019 busca usuaris i empreses

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 09:00

El projece pretén acompanyar i incorporar al mercat laboral presones amb diversitat funcional que actualment es troben en situació d'atur.

El projecte Montcada Inclou arriba a la seva segona edició. Es tracta d’una iniciativa de col·laboració público-privada entre l’Ajuntament i les empreses del municipi, amb l’objectiu d’incorporar al mercat laboral persones amb diversitat funcional que es troben en situació d’atur, tot proporcionant-les formació i orientació per ocupar un determinat lloc de treball, a més d’acompanyament durant la inserció en l’empresa.

En aquests moments, l’Ajuntament es troba a la recerca d’empreses que hi vulguin formar part d’aquest projecte, que obtenen bonificacions en les quotes de la Seguretat Social per la contractació laboral de persones de discapacitat intel·lectual; així com persones usuàries, a les quals es fa un seguiment i tutorització de la formació i de la contractació, durant tot el projecte. Les empreses poden participar amb la contractació de personal o bé, oferint pràctiques o visites a les seves instal·lacions. La primera edició de Montcada Inclou va atendre 9 usuaris, tres dels quals van fer pràctiques a empreses i dos continuen treballant a hores d’ara.

Darrera actualització: 16.07.2019 | 14:10