Montcada i Reixac viu la jornada electoral del 10N

Diumenge, 10 de novembre de 2019 a les 00:00

Un total de 25.583 persones de la ciutat estan cridades a les urnes; els col·legis han obert amb normalitat i la novetat és l'habilitació de la Casa de la Vila com a espai electoral.

Montcada i Reixac ha arrencat amb normalitat la jornada electoral d’avui diumenge, 10 de novembre, els segons comicis al Congrés i al Senat d’aquest 2019 –els anteriors van ser el 28 d’abril– i la tercera cursa electoral de l’any, ja que al maig ha va haver eleccions municipals. Un total dde 25.583 persones podrà exercir el seu dret a vot a la ciutat, als 13 col·legis electorals que romandran oberts fins a les 20 h. En aquesta ocasió, la Casa de la Vila (Major, 32) esdevé col·legi electoral en comptes de l’Auditori Municipal, donat que a l’equipament de la plaça de l’Església s’estan celebrant aquesta setmana els actes del seu 25è aniversari. La resta de centres es manté com en anteriors comicis: escola El Turó, Can Tauler, escola Reixac, institut La Ribera, Centre Cívic La Ribera, Kursaal, Centre Cívic Can Cuiàs, escola Mitja Costa, seu de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta, institut Montserrat Miró, escola Elvira Cuyàs i escola Mas Rampinyo.

Un total de 16 candidatures, dues més que a l’abril, es presenten per la circumscripció de Barcelona. Per ordre de publicació al BOE, són: PSC-PSOE, Per un món més just (PUM+J), Ciutadans (Cs), ERC-Sobiranistes, PP, CUP-PR, ECP-Guanyem del canvi, JxCAT-Junts, I. Fem, VOX, PCPC, PACMA, PCTC, IZQP, Recortes Cero-GV i Más País

Un total de 90 persones, resultants d’un sorteig públic realitzat per Ple el 16 d’octubre, són els presidents i vocals de les taules. L’Ajuntament ha desplegat un dispositiu especial tècnic i humà per garantir el bon funcionament de la jornada, format per personal municipal. Durant tota la jornada, l’edifici de l’Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6) romandrà obert, per atendre els dubtes sobre els comicis que pugui tenir la ciutadania. Les dades de participació es faran públiques l voltant de les 14 h i de les 18 h i el recompte de vots arrencarà a les 20 h, un cop tanquin els col·legis electorals. La web municipal, www.montcada.cat i www.laveu.cat, faran el seguiment de la jornada, així com als seus respectius espais a les xarxes socials.

Darrera actualització: 10.11.2019 | 11:24