Designades les persones que conformaran les meses electorals del 10N

Dimecres, 16 d'octubre de 2019 a les 00:00

La principal novetat per aquests comicis és que les meses electorals de l'Auditori Municipal, de manera excepcional, es traslladaran a la Casa de la Vila (carrer Major, 32).

L’Ajuntament ha celebrat aquest dimecres, 16 d’octubre, un Ple extraordinari per designar les persones, entre titulars i suplents, que actuaran com a presidents i vocals de les meses electorals a les eleccions generals del proper 10 de novembre. Les persones designades per formar part de les meses han d’assistir obligatòriament a la cita. Només aquells que tinguin causa justificada documentalment per absentar-s’hi, podran presentar al·legacions davant la Junta Electoral de Zona de Sabadell en el termini de 7 dies, a comptar des de la notificació del nomenament.

La principal novetat per aquests comicis està en el canvi d'ubicació de les meses de l'Auditori Municipal, que aquell mateix dia organitza activitats amb motiu del seu 25è aniversari, i que de manera excepcional es traslladaran a la Casa de la Vila (carrer Major, 32). La resta de meses electorals estaran distribuïdes als col·legis habituals: Can Tauler, AV Font Pudenta, Escola El Turó, AV La Ribera, Institut La Ribera, Escola Reixac, Escola Elvira Cuyàs, Institut Montserrat Miró, Escola Mitja Costa, Kursaal, Escola Mas Rampinyo i Centre Cívic Can Cuiàs.

Un total de 25.583 persones formen part del cens electoral a Montcada i Reixac per aquests comicis.

Darrera actualització: 16.10.2019 | 11:21