Un total de 25.583 persones podrà exercir el seu dret a vot a Montcada i Reixac el 10N

Divendres, 8 de novembre de 2019 a les 00:00

Les persones que habitualment exerceixen el seu dret a vot a l'Auditori Municipal hauran de votar en aquesta ocasió a la Casa de la Vila.

Un total de 25.583 persones podrà exercir el seu dret a vot a Montcada i Reixac aquest diumenge, 10 de novembre, amb motiu de les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat. La jornada electoral tindrà lloc de 9 a 20 h, als 13 col·legis electorals que s’habiliten al municipi. En aquesta ocasió, la Casa de la Vila (Major, 32) esdevindrà col·legi electoral en comptes de l’Auditori Municipal. La resta de centres es manté com en anteriors comicis: escola El Turó, Can Tauler, escola Reixac, institut La Ribera, Centre Cívic La Ribera, Kursaal, Centre Cívic Can Cuiàs, escola Mitja Costa, seu de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta, institut Montserrat Miró, escola Elvira Cuyàs i escola Mas Rampinyo. Un total de 16 candidatures, dues més que a l’abril, es presenten per la circumscripció de Barcelona.

Un total de 90 persones, resultants d’un sorteig públic realitzat per Ple el 16 d’octubre, seran els presidents i vocals de les taules. L’Ajuntament desplegarà un dispositiu especial tècnic i humà per garantir el bon funcionament de la jornada, format per personal municipal. Durant tota la jornada, l’edifici de l’Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6) romandrà obert, per atendre els dubtes sobre els comicis que pugui tenir la ciutadania. Les dades de participació es faran públiques a les 14 h i a les 18 h i el recompte de vots arrencarà a les 20 h, un cop tanquin els col·legis electorals. La web municipal, www.montcada.cat i www.laveu.cat, faran el seguiment de la jornada, així com als seus respectius espais a les xarxes socials.

Darrera actualització: 05.11.2019 | 14:27