Montcada i Reixac celebrarà Sant Jordi 2020 amb activitats en línia

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 15:00

Converses literàries, recomanacions de llibres, tallers i lectures en són algunes de les propostes.

Montcada i Reixac celebrarà Sant Jordi aquest 2020 d’una forma especial donada la conjuntura actual. El 23 d’abril hi haurà activitats en línia, organitzades per l’Ajuntament i les entitats del municipi, per omplir de contingut cultural aquesta jornada tan arrelada a Catalunya.

Respecte les activitats que organitza directament l’Ajuntament, hi haurà converses en directe amb escriptors i escriptores de Montcada i Reixac durant el matí i la tarda, que es podran veure per mitjà d’Instagram Live. Autors i autores del municipi també faran recomanacions literàries dels seus llibres o bé, del fons literari local, que es podran veure al canal de Youtube de l’Ajuntament. També hi haurà tallers de manualitats en línia, entre d'altres propostes.

L’Ajuntament ha demanat a les entitats del municipi el seu suport a aquest Sant Jordi i aquelles que hi vulguin participar, poden enviar les seves propostes fins al 17 d’abril com a màxim, a través del correu electrònic cultura@montcada.org.

Per donar vida a la celebració i participar-hi a nivell particular, es proposa a la ciutadania que faci dibuixos de roses i els pengi a les finestres o balcons o bé, munti a casa una parada amb llibres. Qui ho vulgui, pot fer fotografies a les il·lustracions i a les parades casolanes i penjar-les a les xarxes socials el dia 23, amb l’etiqueta #MiRaSantJordi.

Darrera actualització: 20.04.2020 | 10:15