Montcada Camina tanca el 2017 amb més de 500 inscripcions

Dimarts, 19 de desembre de 2017 a les 00:00

L'activitat l'organitzen conjuntament l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) i les entitats El Cim, CEAV i Centre Excursionista de Can Cuiàs.

El cicle de sortides 'Montcada Camina' ha tancat el seu primer any de funcionament amb un bon balanç de participació, amb un total de 523 persones inscrites en les 11 excursions que s'han fet des del febrer fins al desembre per diferents espais naturals de la ciutat. Malgrat aquestes xifres, la major assistència es concentra a la primavera, amb més d'un centener de persones a casa sortida, i en canvi, cap a final d'any, la xifra d'inscripcions es redueix a una vintena. "Estem molt satisfets de com ha funcionat aquesta primera edició del cicle i cara la segona intentarem mantenir la xifra de participació al llarg de tot l'any i que no es produeixin davallades com la que hem detectat després de l'estiu", ha explicat el president de l'IME, Salvador Serratosa.

L'edil es va reunir ahir dilluns, 18 de desembre, amb representants de les entitats coorganitzadores; Gaietà Sarrà 'Tanet', d'El Cim; Francisco García, del CEAV; i Sergio Ligero, del Centre Excursionista de Can Cuiàs, que van coincidir amb el regidor a valorar positivament el desenvolupament del cicle i a destacar que s'ha complert els objectius de l'activitat, que la ciutadania s'animi a caminar i faci esport i que conegués espais naturals del municipi. La trobada d'ahir tenia com a objectiu preparar la segona edició del cicle, que es posarà en marxa al febrer del 2018. Totes les excursions de l'any es faran el primer diumenge de cada mes. A final de gener hi haurà un acte públic per presentar oficialment el calendari de sortides i les novetats que l'IME i les entitats introduiran en la segona edició de 'Montcada Camina'.

Darrera actualització: 19.12.2017 | 10:10