Montcada Camina 2018 es posa en marxa amb tres noves propostes

Dijous, 25 de gener de 2018 a les 01:00

La segona edició del cicle de sortides per caminar i conèixer espais naturals del municipi arrenca el pròxim 4 de febrer amb una excursió a Reixac.

L’activitat es va presentar ahir dimecres, 24 de gener, a la Casa de la Vila, en presència del president de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME), Salvador Serratosa, i representants de les tres entitats que coorganitzen les sortides: ‘Tanet’ Sarrà, del Centre Excursionista El Cim; Francisco García, del Centre Espeleològic Alpí Vallesà (CEAV), i Josep Díaz, del Centre Excursionista de Can Cuiàs.

Donem continuïtat a un projecte que vam començar amb moltes ganes i consens, per gaudir de l’esport i de l’entorn natural del nostre municipi”, va explicar Serratosa. L’edil va dir que enguany, l’organització s’ha fixat com a objectiu constituir un grup de persones que de forma regular assisteixi a les sortides, ja que “a les primeres sortides de l’any passat hi va haver força gent, però després de l’estiu la participació va ser més baixa”, va indicar el regidor.

El programa consta d’un total d’11 recorreguts, que tindran lloc el primer diumenge de cada mes, de les quals tres en són noves. En tots els casos, la sortida és a les 9 h, davant del pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3). Es recomana fer inscripció prèvia a l’IME, ja sigui de forma presencial (Tarragona, 32); per telèfon (935 650 999) o per correu electrònic (ime@montcada.org). També es pot fer la inscripció el mateix dia de la sortida, a les 8.30 h. “Enguany serem més estrictes amb la puntualitat, per tal de fer les sortides en el termini que ens marquem prèviament”, va dir Josep Díaz. “Tots els recorreguts tenen aproximadament uns 12 quilòmetres, per tal que siguin assequibles a tothom”, va dir Francisco García. ‘Tanet’ Sarrà va aprofitar l’acte per “agrair a totes les persones que ens segueixen cada mes”. El contingut íntegre de les sortides el podeu consultar a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 29.01.2018 | 12:55