'Montcada Camina' convida a fer esport i conèixer indrets del municipi

Dimarts, 31 de gener de 2017 a les 00:00

L'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME), el Centre Espeleològic Alpí Vallèsà (CEAV), el centre excursionista El Cim i el Centre Excursionista de Can Cuiàs han impulsat el cicle de sortides 'Montcada Camina 2017', per tal de fomentar l'esport i descobrir indrets de Montcada i Reixac i els seus voltants. El programa de febrer al desembre s'ha presentat aquest dilluns, 30 de gener, a la Casa de la Vila, en presència del president de l'IME, Salvador Serratosa; el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, i representants de les tres entitats implicades. 'Hem programat un cicle de sortides perquè hi pugui gaudir tothom, de caire familiar, no presenten gaire dificultat perquè la gent vingui i gaudeixi caminant i coneixent el nostre municipi', va dir Serratosa, que va destacar el consens que s'ha assolit entre les tres entitats i l'Ajuntament per tirar endavant el projecte.

'A Montcada i Reixac tenim un patrimoni cultural, natural i històric molt important i iniciatives d'aquest tipus contribueixen a que la gent el descobreixi, se'l faci seu, se l'estimi i el protegeixi', va manifestar Sánchez. En representació de les tres entitats, el president d'El Cim, Gaietà Sarrà 'Tanet', va explicar que 'les sortides no són ni curses ni passejades, són aptes per a tothom, volem que la gent vingui i en gaudeixi, sobretot els més petits'. En representació del CEAV i del Centre Excursionista de Can Cuiàs, van participar a la presentació Francisco García i Sergio Ligero, respectivament.

Les 11 sortides del cicle es fan en diumenge i sortiran a les 9 h del pavelló Miquel Poblet. Les excursions són de diferent dificultat, combinen itineraris més plans amb muntanya. El cicle arrenca aquest diumenge, 5 de febrer, amb una excursió a Sant Pere de Reixac; el 5 de març, el recorregut és fins al Turó de Montcada; el 2 d'abril, a Can Coll, per Collserola; l'1 de maig la sortida serà des de Mas Rampinyo fins a Santa Perpètua de Mogoda; el 4 de juny, fins al Puig Castellar; el 2 de juliol, una ruta fins a la platja de Sant Adrià de Besòs; el 6 d'agost, una sortida fins a Montmeló pel GR-2; el 3 de setembre, fins a Vallbona i Torre del Baró; el 8 d'octubre, per la Serralada de Marina; el 5 de novembre fins al mirador de l'estrella de Can Cuiàs, i el 3 de desembre, fins al Parc dels Pinetons de Ripollet. Les inscripcions s'han de fer prèviament a les oficines de l'IME (Tarragona, 32) i es poden fer en persona o contactant per correu electrònic. Als espais web de l'Ajuntament i de l'IME, www.montcada.cat i www.imemontcada.org hi ha tota la informació detallada de 'Montcada Camina 2017'. També s'ha creat un espai Facebook específic del projecte.

Darrera actualització: 06.06.2018 | 12:20