Millora de la mobilitat i la seguretat entre el carrer Beat Oriol i el lateral de la C-17

Dimecres, 25 d'abril de 2018 a les 00:00

L'objectiu de l'actuació, que executa la Brigada Municipal, és afavorir la connexió entre els diferents sectors que configuren Mas Rampinyo.

L'Ajuntament ha començat les obres per millorar el pas de vianants entre els carrers de la Mercè i Beat Oriol amb el lateral de la C-17, amb l'objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat en aquest tram. L'actuació l'està duent a terme la Brigada Municipal i consisteix a crear o ampliar trams de vorera als carrers esmentats, per aconseguir un itinerari segur. "Aquesta actuació dona resposta a les queixes del veïnat, que han mostrat la seva preocupació per la manca de seguretat d'aquest tram, una de les poques alternatives que té el veïnat per anar des de Mas Rampinyo i els polígons fins a la plaça Espanya", ha explicat el president de l'Àrea Territorial, Jordi  Sánchez, qui aquest dimarts, 24 d'abril, ha visitat les obres.

Aquest itinerari forma part del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible i s'emmarca en les accions per millorar la connectivitat a Mas Rampinyo –barri afectat pel pas de la línia R3 de tren–, punt inclòs al Pla d'Actuació Municipal (PAM). Altres accions que formen part del projecte de millora de la connexió i la mobilitat dels diferents àmbits del barri són la instal·lació d'un ascensor al costat de les escales mecàniques que enllacen l'avinguda Catalunya i el carrer Tagamanent i la futura zona de pas a l'estació de tren, entre Mas Rampinyo i Mas Duran.

Darrera actualització: 24.04.2019 | 15:16