Més de 1.400 persones participen a la primera Jugateca al Parc de la Llacuna

Divendres, 30 de novembre de 2018 a les 00:00

L'activitat, de conscienciació ambiental i adreçada al públic familiar, s'ha fete a l'espai de Mas Duran durant els diumenges de febrer a maig i de setembre a novembre.

La primera temporada de la Jugatecambiental al Parc de la Llacuna s'ha tancat amb un bon nivell de participació. Un total de 1.451 persones ha pres part a les jornades que s'han efectuat cada diumenge des del 18 febrer al 27 maig i del 16 setembre al 25 novembre. De les 25 trobades previstes, 4 es van haver de suspendre a causa de la pluja. La mitjana diària se situa en les 69 persones. Les activitats que han registrat més participació han estat la festa de cloenda, la dedicada a l'ADF i la de disfresses reciclades. La ciutadania podia valorar les activitats i la mitjana anual de puntuació ha estat de 4,63 sobre 5. La Jugateca és una iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que s'hi organitza amb el suport de l'Ajuntament i amb la gestió de l'entitat Bosc de Llum.

"Valorem molt positivament l'èxit assolit i l'any vinent continuarem l'activitat", ha indicat el regidor de Medi Ambient, José Domínguez. L'edil ha indicat que la Jugateca és un primer pas per a un projecte de futur, la creació d'una aula mediambiental. Domínguez també ha destacat que aquestes activitats "posen en valor el Parc de la Llacuna, un espai del qual sovint ens arriben queixes sobre el seu estat; les activitats han permès conèixer el Parc a fons i emetre a les famílies missatges de respecte de l'entorn". La Jugateca al Parc de la Llacuna té com a principal generar un espai d’aprenentatge i experimentació mitjançant el joc, amb la sostenibilitat ambiental com a fil conductor.

Darrera actualització: 29.11.2018 | 12:37