Les jugateques de Montcada i Reixac inicien la programació del 2019

Dimecres, 27 de març de 2019 a les 10:00

Fins al juny, els parcs de la Llacuna i de les Aigües acolliran activitats d'educació ambientals durant els caps de setmana.

La Jugatecambiental al Parc de la Llacuna torna aquest dissabte, 30 de març, amb un taller per fer petjades de dinosaures amb fang. Aquest cap de setmana n’hi haurà sessió doble, ja que l’endemà, el dia 31, es realitzarà una activitat sobre prevenció d’incendis forestals, amb la col·laboració de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) La Serralada, que hi farà un simulacre d’incendi. El programa de primavera 2019 de la Jugateca s’allargarà fins al 16 de juny i durant gairebé tots els caps de setmana hi haurà activitats relacionades amb la natura i amb l’educació ambiental. Destaca la festa del parc, dedicada a  la salut, del 19 de maig, i l’activitat ‘Natura que brilla a la foscor’, que es farà el 8 de juny, a partir de les 20.30 h.

L’èxit de l’any passat ens ha motivat a tornar a repetir l’experiència, que posa en valor el Parc de la Llacuna”, ha manifestat el regidor de Medi Ambient, José Domínguez. A l’edició del 2018, un total de 1.451 persones va participar a les propostes, del febrer al novembre. A excepció d’alguna activitat, la Jugateca obre tots els diumenges, d’11.30 a 13.30 h. Els tallers es desenvolupen a la zona de jocs infantils i skatepark del Parc. La Jugateca és un programa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que al Parc de la Llacuna gestionen l’Ajuntament i l’entitat Bosc de Llum.

D’altra banda, torna també la programació de la Jugateca al Parc de les Aigües, que gestiona l’entitat Andròmines. La primera activitat serà aquest diumenge, 31 de març, i consistirà en un taller de titelles elaborades amb material reciclat, que tindrà lloc d’11 a 13 h. Les propostes d'aquesta Jugateca es faran majoritàriament als exteriors del Casal de la Mina. Fins al 23 de juny hi haurà activitats en aquest emplaçament i destaca el Dia del Parc, el 12 de maig, i una gimcana ambiental del 2 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. També s’hi ha programat visites a la Casa de les Aigües.

Darrera actualització: 27.03.2019 | 14:53