Lilian Guillermina Rosales guanya el concurs de cartells del 8M 2019

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 11:00

El jurat del certamen també ha atorgat dos accèssits; un a Carolina Ángel, de Montcada i Reixac, i un altre a Júlia Nonell, de Ripollet. El 20 de febrer s'inaugurarà al Kursaal la mostra amb totes les obres presentades.

Lilian Guillermina Rosales, de Tarragona, ha guanyat el quart concurs de cartells que convoca l'Ajuntament per tal de triar la imatge promocional del programa a Montcada i Reixac del Dia Internacional de les Dones. L'obra és una versió de la mítica fotografia 'Esmorzar sobre un gratacels', protagonitzada en aquest cas per dones d'edats, professions i estils diferents que seuen al damunt d'una biga, però en comptes de Nova York, tenen Montcada i Reixac als seus peus. El primer premi del certamen està valorat en 450 euros.

El jurat del concurs l'han integrat representants dels departaments municipals de  Polítiques d'Igualtat, Ciutadania, Cultura i Patrimoni i Comunicació i de les entitats de dones del municipi. El jurat ha decidit atorgar dos accèssits, valorats en 300 euros cadascun, a altres dues obres del total de 14 presentades. El primer accèssit ha recaigut en Carolina Ángel, de Montcada i Reixac, i el segon, en Júlia Nonell, de Ripollet. L'acte oficial de lliurament dels premis tindrà lloc el 20 de febrer (19.30 h), en el marc de la inauguració de l'exposició sobre el 8M a Montcada i Reixac que es podrà visitar al Kursaal (Masia, 39) fins al 22 de març, que inclourà també els microrelats presentats a la cinquena edició del certamen 'Dones veu a les dones?' i l'exposició itinerant 'Cap més sabata vermella', elaborada dels grups de dones del municipi amb motiu de la commemoració del 25N del 2018.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 14:09