El certamen 'Dones veu a les dones?' arriba a la cinquena edició

Dijous, 25 d'octubre de 2018 a les 15:00

El concurs de microrelats ja és en marxa, el termini acaba el 31 de gener, i les persones que hi vulguin participar han de presentar un escrit de 200 paraules com a màxim.

L'Ajuntament i el Consell de Dones han convocat la cinquena edició del concurs de microrelats 'Dones veu a les dones?', com a eina de sensibilització de la lluita personal i col·lectiva de les dones pels seus drets, mitjançant la creació literària. La temàtica dels escrits ha d'anar al voltant de la lluita de les dones per aconseguir una igualtat efectiva, tant a nivell personal com col·lectiu. Els microrelats poden parlar de les fites aconseguides al llarg de la història, dels reptes que s'afronten dia a dia per aconseguir una igualtat real, la consecució de drets o bé, el seu apoderament. Un dels principals objectius del concurs és fer arribar aquest missatge al públic juvenil.

Els microrelats hauran de tenir un màxim de 200 paraules o 14 línies d'extensió com a màxim i hauran de ser originals, inèdits i escrits en català o en castellà. Hi poden participar les persones majors de 16 anys i només es pot enviar una obra per persona. El termini per lliurar els escrits acabarà el 31 de gener de 2019 i les obres es poden presentar de forma presencial (al Kursaal o als centres cívics Can Cuiàs, La Ribera i l'Alzina) o electrònica, a oficinadona@montcada.org. Hi ha 3 premis de 200 euros cadascun. El lliurament de guardons es farà a l'abril, al voltant del dia de Sant Jordi de l'any vinent. Les bases íntegres es poden consultar a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 25.10.2018 | 09:03