L’Ajuntament convoca la quarta edició del concurs de cartells ‘8 de març’

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 00:00

Ampliat el termini de presentació de treballs fins al 25 de gener

La quarta edició del concurs de cartells ‘8 de març’, convocat per l’Ajuntament, ja és en marxa. L’objectiu del certamen és obrir la participació per escollir la imatge representativa dels actes a Montcada i Reixac amb motiu del Dia de les Dones Treballadores 2019. El certamen és obert a tothom i sense límit d’edat, però cada persona o col·lectiu participant només hi podrà presentar una única obra, inèdita i original, no premiada ni publicada amb anterioritat, elaborada amb qualsevol tècnica i en format DIN-A3 vertical.

La temàtica de les obres ha de ser la igualtat de gènere i les lluites socials i laborals de les dones. Els cartells es poden presentar fins al 25 de gener i els punts on lliurar les obres són la Casa de la Vila (Major, 32), el Kursaal (Masia, 39), el Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10), el Centre Cívic l'Alzina (Núria, 73) i el Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn). En el moment de la presentació de l’obra, s’haurà d’omplir una butlleta amb les dades personals i de contacte, ja que els cartells no poden dur cap tipus de signatura. En el cas de persones menors d'edat, la seva inscripció la de fer la mare, el pare o tutoria legal.

El certamen atorgarà un únic premi valorat en 450 euros i es podran atorgar un màxim de 4 accèssits, dotats amb 300 euros cadascun. Els cartells presentats s’exposaran públicament a partir del 8 de març en algun dels equipaments municipals. El jurat n’estarà format per representants d’entitats de dones del municipi, de l’Ajuntament i persones vinculades a l’àmbit del disseny gràfic i la imatge. Les bases del certamen les podeu consultar al web municipal www.montcada.cat.

Darrera actualització: 21.01.2019 | 07:17