Les jugateques dels parcs de la Llacuna i de les Aigües tanquen diumenge la temporada de tardor 2021

Dimecres, 24 de novembre de 2021 a les 00:00

El parc de la Llacuna acull un escape room amb motiu de la Setmana Europea de Residus i una plantada popular.

La temporada de tardor de les jugateques de Montcada i Reixac, organitzades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en coordinació amb l’Ajuntament, es tanca aquest diumenge, 28 de novembre. Al parc de la Llacuna es farà una nova edició del 15è cicle ‘Arrela’t al parc’, que consistirà en una plantada popular per mostrar els beneficis ambientals i socials que aporten els parcs metropolitans. Es tracta d’una activitat adreçada al públic familiar, que es farà entre les 11.30 i les 13.30 h.

D’altra banda, coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, la Diputació de Barcelona muntarà un escape room amb el nom ‘Escapem dels plàstics’, a partir de les 11.30 h. Es tracta d’una iniciativa que convida el públic familiar –l’edat recomanada dels infants és a partir dels 12 anys i els grups, entre 3 i 6 persones– a escapar d’un espai en un temps determinat, després de superar una sèrie de proves que estaran contingudes en una caixa. L’activitat busca sensibilitzar sobre la contaminació dels plàstics (en particular, els plàstics d’un sol ús i vida útil curta) amb la degradació dels sistemes ecològics, al mateix temps afectant a tot el conjunt de la cadena tròfica, incloent els humans.

Per la seva banda, la jugateca de la Casa de les Aigües proposa diumenge l’activitat ‘El gran arbre’, a partir de les 11.30 h, un viatge mitjançant un conte per conèixer la importància dels arbres als parcs urbans, per tal de potenciar el respecte, la sensibilitat i la protecció activa de l’entorn natural, tot plegat, de forma lúdica i divertida. Després de la narració hi ha un itinerari pel parc per descobrir-ne els seus arbres i l’activitat acabarà amb una manualitat.

Darrera actualització: 24.11.2021 | 11:45