Concurs de fotografies a Instagram amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 09:00

L’activitat consisteix a fer-se una foto al costat d’un cartell promocional de la campanya. La imatge guanyadora obtindrà un lot de dotze entrades per a Cinemes Montcada.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha convocat un concurs de fotografies a la xarxa social Instagram, amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2021. Es tracta que la ciutadania es faci una foto amb un dels cartells promocionals de la campanya, que estan ubicats a les minideixalleries, i pengi aquesta imatge a Instagram, amb l’etiqueta #prevencióresidusMontcada (cal que el perfil estigui obert).

Les vuit minideixalleries de Montcada i Reixac estan ubicades a: rambla dels Països Catalans – Camí de la Font Freda; plaça Nicaragua-Reixagó; plaça Lluís Companys; Guadiana-Rocamora; Verdi (Centre Comercial El Punt), Alzina amb Avinguda Terra Nostra; Baix de Sant Pere-Puigcerdà; i Petúnies-Circumval·lació (davant del centre comercial de Can Cuiàs). El termini per penjar les imatges finalitza el 28 de novembre i el dia 30 (11 h) es farà el sorteig d’un lot de 12 entrades per Cinemes Montcada, en directe, per mitjà de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 17.01.2022 | 12:40