Les famílies tenen disponible el saldo de les targetes moneder per comprar aliments fins al 31 de juliol

Dimarts, 28 de juliol de 2020 a les 00:00

Els dispositius s'hauran de retornar al centre educatiu on estiguin escolaritzats els infants quan comenci el pròxim curs escolar.

Les famílies beneficiàries d'una targeta moneder per comprar aliments tindran el saldo disponible fins al pròxim divendres, 31 de juliol. A partir d'aquesta data, el Departament d’Educació iniciarà el procediment per recuperar els saldos que hi puguin restar i deixar els dispositius a zero. D'altra banda, les famílies hauran de conservar les targetes per tal que les retornin al setembre al centre educatiu on estiguin escolaritzats els seus fills i/o filles, un cop comenci el curs escolar 2020-2021.

Les targetes moneder es van atorgar a les famílies amb fills i filles que reben beca menjador i que arran el tancament dels centres educatius, no se'n podien beneficiar. En el cas de Montcada i Reixac, n'han rebut prop de 850 infants, d'unes 550 famílies. Des del març fins al juny –fins la data oficial de finalització del curs 2019-2020–, la Generalitat ha anat carregant diners als dispositius de forma regular, 4 euros per infant i dia.
 

Darrera actualització: 29.07.2020 | 12:56