Les famílies d'infants amb beques menjador rebran targetes moneder per comprar aliments

Divendres, 20 de març de 2020 a les 14:00

La previsió és que un equip de voluntariat les reparteixi a domicili a mitjan de la setmana entrant.

Els prop de 850 infants de Montcada i Reixac que reben una beca menjador (unes 550 famílies) es beneficiaran de targetes moneder per tal de continuar tenint ajuts per a l’alimentació mentre els centres educatius romanguin tancats com a mesura de prevenció i control del coronavirus. Les conselleries d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies han decidit habilitar targetes de prepagament carregades amb diners –4 euros per dia i infant beneficiariper als dies lectius de confinament decretats oficialment, tot i que és possible carregar més diners si la situació s’allarga. Si la família té més d’un fill/a, en rebrà una targeta per cada infant.

"Totes les administracions estem unint esforços per atendre les necessitats dels col·lectius més vulnerables durant la crisi del coronavirus; amb aqesta mesura i gràcies al voluntariat que lliurarà les targetes a les famílies, garantim l'alimentació dels infants que reben beca menjador", ha manifestat la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere.

Les targetes es lliuraran als domicilis de les famílies beneficiàries mitjançant un equip de d’una trentena de persones voluntàries, que les donaran amb totes les mesures de seguretat pertinents i degudament acreditats. El repartiment es farà entre el pròxim dimarts, 24 març i el dimecres 25, si no hi ha cap imprevist

L’Ajuntament està en contacte amb els centres educatius per tal de fer arribar la informació a totes les famílies dels infants beneficiaris. D'altra banda, el consistori ha atès les necessitats d'alimentació urgents s'han detectat des de Serveis Socials durant els primers dies de confinament.

Darrera actualització: 21.03.2020 | 14:10