L’Ajuntament aprova el projecte de reparcel·lació de Vallençana baixa

Dijous, 10 de març de 2022 a les 00:00

El document indica el cost econòmic que ha d’assumir cada propietat per executar el projecte d’urbanització d’aquest sector. El 23 de març hi haurà una reunió informativa sobre el pla, a la Casa de la Vila (19 h).

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, per Junta de Govern Local, ha aprovat inicialment el projecte de reparcel·lació de Vallençana baixa (carrer Quixot). Aquest pla determina el cost econòmic que ha d’assumir cada persona propietària de parcel·les per tal d’executar el projecte d’urbanització del sector, valorat en 550.000 euros. El document es troba ara en procés d’exposició pública i de presentació d’al·legacions. L’Ajuntament ha convocat el veïnat a una reunió informativa sobre el procés i els terminis que fixa la reparcel·lació, que tindrà lloc el dia 23, a les 19 h, a la Casa de la Vila (Major, 32).

A final de l’any 2020 es va aprovar el projecte d’urbanització de Vallençana baixa, que pretén consolidar i regularitzar el sector. El pla preveu pavimentar els vials amb formigó, amb 3,5 metres de calçada i com a mínim, que una de les voreres faci 1,80 metres; la construcció d'una vorera paral·lela a la carretera; la creació de la xarxa de clavegueram i la renovació de la d'aigua potable; i la instal·lació d'enllumenat públic de baix consum.

El projecte divideix el sector en tres polígons d’actuació i la urbanització correspon als denominats 1 i 2, deixant fora d’actuació el sector que correspon físicament amb totes les parcel·les que tenen accés pel vial situat a la banda est de l'àmbit, el camí de Can Cartanyà, la urbanització del qual no es contempla en el projecte d’urbanització.

Donem un pas més en la consolidació de Vallençana baixa, una de les zones pendents de regularitzar al municipi; de la mateixa manera que a la urbanització de l’Estany de Gallecs, ens hem trobat amb veïnat amb la responsabilitat i les ganes necessàries per tirar endavant el projecte, que culminarà amb la dignificació de la zona’, ha destacat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 14:20