La Jugateca al Parc de la Llacuna es reprèn el dia 16

Dilluns, 10 de setembre de 2018 a les 00:00

Fins al 25 de novembre, cada diumenge al matí hi haurà una activitat diferent a l'espai verd de Mas Duran.

Les activitats de diumenge al matí al Parc de la Llacuna, en el marc de la Jugatecambiental, tornen el pròxim diumenge, 16 de setembre, amb un taller per fer un cotxe sostenible, coincidint amb la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. L'objectiu d'aquesta activitat és fomentar l'ús dels transports alternatius al vehicle privat. El dia 23 hi haurà un taller per elaborar petjades de dinosaures amb fang i el darrer diumenge de setembre, el dia 30, una descoberta de la flora i la fauna del parc.

A l'octubre, les propostes del programa són un taller de pintura amb les mans (dia 7), 'Qui viu a l'estany?', d'educació ambiental (14 d'octubre), una activitat per descobrir els ocells de l'entorn (dia 21) i 'Bosc de foscor', per celebrar Halloween, fent un punt de llibre amb forma de ratpenat (dia 28). Al novembre, el dia 4 hi haurà un taller per elaborar animals amb fulles caigudes dels arbres; el dia 11, un jornada per jugar amb jocs tradicionals i el dia 18, un taller per elaborar una cistella amb un tetrabrick, per fer-la servir per recollir els caramels de la Cavalcada de Reis. La temporada 2018 de la Jugatecambiental acabarà el dia 25 amb la primera festa del parc de la Llacuna, amb xocolatada i un taller per pintar cares.

La Jugatecambiental és una iniciativa de la Xarxa de Parcs de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que s'encarrega de la gestió de l'espai verd de Mas Duran des de l'estiu del 2016. El principal objectiu del projecte, adreçat al públic familiar, és generar un espai d’aprenentatge i experimentació mitjançant el joc, amb la sostenibilitat ambiental com a fil conductor. La Jugatecambiental del Parc de la Llacuna es va posar en marxa el 18 de febrer i cada diumenge, d'11. 30 a 13.30 h, hi ha alguna activitat vinculada a la sostenibilitat ambiental i a descobrir l'entorn.

Darrera actualització: 23.07.2018 | 14:27