El meteoròleg Francesc Mauri participa a la presentació de l’Aula d’Extensió Universitària de Montcada i Reixac

Divendres, 13 de setembre de 2019 a les 13:00

L'acte és aquest dimecres,18 de setembre a la Casa de la Vila (18 h) i comptarà amb una conferència sobre el canvi climàtic.

El meteoròleg i presentador de televisió Francesc Mauri participa aquest dimecres dimecres,18 de setembre, a l’acte de presentació del projecte de l’Aula d’Extensió Universitària de Montcada i Reixac, amb una xerrada sobre accions a dur a terme arran del canvi climàtic. L’acte tindrà lloc a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 18 h, i comptarà també amb la presència de Muntsa Lamúa, presidenta de l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a persones adultes (AFOPA).

Les aules d’extensió universitàries es van posar en marxa a Catalunya a principi dels anys vuitanta del segle passat, amb la finalitat d’oferir una formació continuada i de nivell universitari a persones amb inquietuds culturals i amb el desig de mantenir-se intel·lectualment actives. L’Ajuntament ha fet una crida a les persones interessades en aquest projecte a que es constitueixin com a grup promotor per tirar endavant aquesta iniciativa.

Darrera actualització: 19.09.2019 | 09:45