Festa per acomiadar la temporada de la Jugateca al Parc de la Llacuna

Dimecres, 21 de novembre de 2018 a les 11:00

L'activitat tindrà lloc el proper diumenge, 25 de novembre, a partir de les 11.30 h i hi haurà una xocolatada i un taller de manualitats d'animals.

La primera festa de la Jugatecambiental al Parc de la Llacuna tindrà lloc aquest diumenge, 25 de novembre, a partir de les 11.30  h, acte que servirà per tancar la primera temporada d'aquesta activitat en aquest emplaçament. El programa inclou un taller amb el nom 'Orelles bestials' i una xocolatada. La Jugateca és una iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que s'hi organitza amb el suport de l'Ajuntament i amb la gestió de l'entitat Bosc de Llum.

La Jugateca al Parc de la Llacuna es va posar en marxa al febrer i ha funcionat tots els diumenges de mes, a excepció dels mesos d'estiu. Més de 1.200 persones han participat a les activitats programades al llarg d'aquest temps i les han valorat amb un 4,6 sobre 5. El principal objectiu del projecte, adreçat al públic familiar, és generar un espai d’aprenentatge i experimentació mitjançant el joc, amb la sostenibilitat ambiental com a fil conductor.

Darrera actualització: 21.11.2018 | 11:55