Claudia Pina, Pau Egeda i Laura Martínez, l’entrenador Marc Parra, l'AE Can Cuyàs i el seu equip sènior, Premis Esportius 2019

Divendres, 5 de juliol de 2019 a les 09:00

La festa va tenir lloc ahir dijous, 4 de juliol, al Teatre Municipal, i va comptar amb reconeixements a trajectòries esportives i a experiències de superació mitjançant l'esport.

La jugadora de futbol Claudia Pina, del FC Barcelona, i el ciclista Pau Egeda, del Bikingpoint, han estat escollits millors esportistes de Montcada i Reixac de la temporada 2018-2019. Els seus noms es van donar a conèixer durant la festa dels Premis Esportius, que es va celebrar ahir dijous, 4 de juliol, al Teatre Municipal. Els finalistes han estat la nedadora Marina Castro i la corredora de roller M. Carmen Gómez ‘Bitxo’, en categoria femenina, mentre que en masculina també optaven al premi el jugador de futbol sala Sergio González i l’atleta Joan de la Torre.

Per segon any consecutiu, el jurat ha triat l'AE Can Cuyàs com la millor entitat esportiva de la temporada. Optaven a aquest guardó el Club de Taekwondo Lee Young i el Club de Ball Esportiu Eva Nieto-Dansa. El millor entrenador de la temporada ha estat Marc Parra, de l’aleví femení del RCD Espanyol. Com a entrenadors també eren nominats Toni Moreno, del sènior de l’AE Can Cuyàs, i Javier Córdoba, del sènior B del CH La Salle. El guardó al millor equip de la temporada ha estat per al sènior de l’AE Can Cuyàs i els finalistes en aquest apartat eren el juvenil femení del CH La Salle Montcada i el sènior B del CK Montcada.  El premi per votació popular ha recaigut en la gimnasta Laura Martínez. L’altre finalista era l’entrenador de futbol Antonio Moya.

“Apostem per l’esport escolar, una de les grans bases de l’educació i la formació, i per l’esport com a eina d’igualtat, superació, d’inclusió i de cohesió social; aquests valors, a més del gran nivell competitiu del que ja gaudim, faran que Montcada i Reixac esdevingui un referent esportiu en competició i matèria social”, va manifestar l’alcaldessa, Laura Campos. El regidor d’Esports, Salvador Serratosa, va agrair a esportistes, juntes directives, cos tècnic i famílies el seu suport a l’esport i va destacar especialment el fet que “molts esportistes porteu el nom de Montcada i Reixac arreu d’Europa i del món i cada cop en sou més”.

La festa dels Premis Esportius, que organitzen l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) i Montcada Comunicació, també reconeix els mèrits dels equips i clubs locals durant la temporada vigent (consulteu-los a www.montcada.cat) i la trajectòria d’esportistes o bé, de persones que han col·laborat de forma voluntària amb el món esportiu. Eugenio Díaz, fundador del CDEM i membre del CH La Salle, va rebre el premi especial del jurat. José González, expresident de la UE Sant Joan-Atlètic, i Lorenzo Fernández, expresident del CP Montcada, van ser reconeguts per la seva dedicació al futbol i a la petanca, respectivament. Josep Mestres, col·laborador del CD Montcada i de la Penya Barcelonista, va obtenir el reconeixement per part de l’Ajuntament mentre que Manoli Villanueva va ser reconeguda per la seva dedicació a l’esport escolar. Els ballarins Eva Nieto i Carles Cirera (Endansa) van rebre un guardó per la seva trajectòria esportiva i l’escola Bon Dia, projecte d’acció comunitària de Càritas, pel treball a favor de la inclusió per la iniciativa que ha permès un grup de dones d’origen marroquí aprendre a nedar. El Club Català de Tir amb Arc Can Piqué va rebre un reconeixement pel seu 25è aniversari.

Darrera actualització: 05.07.2019 | 09:49