El Consell d’Infants del nou curs es presenta durant la festa dels Drets dels Infants

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 09:00

L'activitat se celebrava coincidint amb la data oficial de l'efemèride, 20 de novembre, i forma part del cicle 'Drets Humans, Migració i Refugi'.

Els infants que representaran el Consell d’Infants del curs escolar 2019-2020 es van presentar públicament ahir dimecres, 20 de novembre, en el marc de la festa dels Drets dels Infants, celebrada a la plaça de l’Església. Els consellers i conselleres sortints es van acomiadar de l’ens participatiu i van participar a la celebració explicant al públic alguns dels drets de la infància. La festa va consistir en la presentació del Consell, activitats lúdiques –un trencaclosques gegant i la decoració d’un arbre amb desitjos–, una xocolatada solidària a favor dels infants en situació de refugi a l’illa de Lesbos –a càrrec de Montcada Solidària–, una actuació del grup de dansa urbana Brodas Junior i la presentació del projecte ‘Un instant, una història’.

Avui és una data per celebrar tot allò que s’ha aconseguit en matèria de protecció a la infància, però també de reivindicació, per recordar que encara hi ha nens i nenes que no tenen garantits els seus drets”, va manifestar l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, convidada a la ‘Ciutat dels Infants’ en què ahir es va convertir la plaça de l’Església. L’edil va agrair la tasca dels infants que participen al Consell d’Infants i va destacar que “els infants de vegades tenen més sentit comú que les persones adultes i per això els hem de tenir en compte en les decisions de ciutat”. L’acte formava part del cicle ‘Drets  Humans, Migració i Refugi’, organitzat per l’Ajuntament.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 09:55