L’Ajuntament fa una crida a la calma davant els dos casos confirmats de coronavirus

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 09:00

Davant la confirmació dels dos primers casos de coronavirus al municipi i les reaccions que ha generat la notícia, l’Ajuntament confirma que no s'ha registrat cap cas positiu de la malaltia a les escoles bressol o centres educatius de primària i secundària de Montcada i Reixac.

Així mateix, el consistori fa una crida a la calma a tota la ciutadania i recorda que està en contacte permanent amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i actuant segons el protocol establert fins ara d'acord amb les recomanacions fixades. L'Ajuntament anirà informant puntualment sobre les novetats que pugui haver-hi.

L'alcaldessa, Laura Campos, ha reiterat la necessitat de mantenir la tranquil·litat entre la població i ha explicat el procés d'avís a la població que pot haver-se infectat. "Les dues persones infectades havien participat a 'l'Espai de joc', una activitat organitzada per l'Ajuntament. Tan bon punt ens van comunicar el positiu, vam contactar amb les famílies que aquell dia van coincidir a 'l'Espai de joc'. Les famílies estan confinades i estan a l'espera que el 061 els truqui per transmetre les instruccions. Des de l'Ajuntament volem fer una crida a la calma i a la serenor; demanem a la ciutadania de Montcada que no alimenti rumors, que s'informi pels canals oficials tant de l'Ajuntament com de les autoritats sanitàries. Estem coordinant-nos constantment amb ells per veure si podem contenir el coronavirus a Montcada", ha assegurat.

Davant qualsevol dubte, el consistori recorda que cal posar-se en contacte amb el telèfon 061. Més informació al Canal Salut de la Generalitat.

Darrera actualització: 11.03.2020 | 19:13