Sanitat confirma els dos primers casos de coronavirus a Montcada i Reixac

Diumenge, 8 de març de 2020 a les 00:05

El Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès Occidental del departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya ha confirmat a l’Ajuntament de Montcada i Reixac els dos primers casos de coronavirus al municipi.

L’autoritat sanitària ha informat que els dos afectats presenten símptomes lleus i es troben confinats al seu domicili. Ambdós van participar a l’activitat Espai de joc, organitzada pel consistori el passat dimecres, 4 de març, a la Casa de la Vila. En aquest sentit, totes les famílies i professionals participants a la mateixa han estat avisades per tal que romanguin també als seus domicilis fins que es descarti o confirmi que n'han resultat infectades. L’activitat abans esmentada restarà suspesa fins nou avís.

Es tracta d'una mesura preventiva per evitar la propagació del virus. L'Ajuntament està en contacte permanent amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per fer el seguiment d'aquests casos i actuar d'acord amb les recomanacions fixades. Davant qualsevol dubte el consistori recorda que cal posar-se en contacte amb el telèfon 061. Més informació a: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/

Darrera actualització: 09.03.2020 | 07:33