Avinguda del Vallès, nom del projecte de millora de l'N-150

Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 00:00

La presentació de la identitat visual de l'acció es va fer ahir en el marc d’una nova sessió de co-creació amb ciutadania i representants d’entitats.

  • El nom i el disseny de la imatge corporativa del programa és fruit del consens entre la ciutadania, les entitats i les administracions implicades.
  • Les sessions de co-creació comencen a ser presencials després de mesos de tallers telemàtics a causa de la pandèmia.

El projecte d’humanització de l’N-150 compartit per Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola i Barberà s’anomena Avinguda del Vallès (@avingudavalles). Ahir dimarts, 15 de juny, l’Àrea Metropolitana de Barcelona –ens gestor del projecte europeu Riconnect-URBACT– va presentar la identitat visual de l’acció, fruit del treball de col·laboració entre la ciutadania, les entitats i les administracions implicades. 

La cinquena sessió de co-creació –on intervé la ciutadania a títol particular i representants d’entitats– va tenir lloc ahir al Museu i jardins de Ca n’Ortadó, a Cerdanyola. A més de presentar la imatge del projecte, van tenir lloc dos tallers de bones pràctiques i de primeres accions i estratègia urbana a aplicar al tram de l’N-150 sobre el qual es treballa, des de Barberà, al límit amb Sabadell, fins al tram del vial a l’altura del carrer Poblet, a Terra Nostra.

Fotografia de família de les persones que van participar a la cinquena sessió de co-creació del projecte Riconnect, que es va fer a Cerdanyola

Avinguda metropolitana
L’objectiu d’Avinguda del Vallès és redactar un pla d’acció integrat de forma conjunta entre tots els agents involucrats en el territori, amb actuacions concretes per a la transformació i integració de la via perquè esdevingui una avinguda metropolitana. Al llarg de les sessions amb les administracions i la ciutadania, s’ha analitzat el vial des d’un punt de vista de la mobilitat, la cohesió, la seguretat, la dotació d’equipaments, les potencialitats econòmiques i des del punt de vista mediambiental, entre d’altres aspectes.

Darrera actualització: 17.06.2021 | 12:12