Arriba l'exposició itinerant 'Tenim Drets, Teixim Llibertats' al Centre Cívic Can Cuiàs

Dilluns, 26 de febrer de 2018 a les 00:00

L'equipament acollirà durant 10 setmanes un dels cubs que configuren la mostra, que reflexiona sobre les situacions d'emergència humanitària.

L'exposició itinerant en el marc de la campanya 'Tenim Drets, Teixim Llibertats' ha arribat a Montcada i Reixac, al Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn). En aquesta ocasió, la peça parla sobre la situació d'emergència humanitària arran l'arribada de persones refugiades a l'illa de Lesbos. L'Ajuntament de Montcada i Reixac s'ha adherit a aquesta iniciativa, que comparteix una desena de municipis i que coordina l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En aquesta ocasió, es treballa la relació entre el dret d'asil, el dret al medi ambient, a la salut i a la ciutat.

La campanya també ofereix la possibilitat de fer tallers i de moment s'hi han adherit un grup d'alumnes de l'escola La Salle i un altre de persones usuàries del Casal de la Mina.  L'acte central a Montcada i Reixac, en el marc d'aquesta iniciativa, serà el 23 d'abril, coincidint amb Sant Jordi. La cloenda conjunta amb tots els municipis que hi participen tindrà lloc el 5 de maig, a la platja de la Nova Icària de Barcelona. Més informació en aquest espai: http://blogs.amb.cat/tenimdrets.

Darrera actualització: 26.02.2018 | 12:30