Arriba la Fira de Nadal 2017 a Rambla dels Països Catalans

Dilluns, 11 de desembre de 2017 a les 10:00

Una de les activitats més destacades del calendari nadalenc és la Fira que organitza la Regidoria de Comerç i Turisme a la Rambla dels Països Catalans.

Durant dissabte 16 i diumenge 17, una quarantena de parades donarà vida i ambient nadalenc a la ciutat, amb venda d'articles típics d'aquestes festes. Hi haurà representació dels comerciants locals i d'entitats que aprofiten aquestes dates per donar-se a conèixer, fer difusió de les seves activitats i també, recaptar fons. Aprofitant la Fira, la Regidoria de Salut Pública i l'empresa que gestiona la recollida d'animals abandonats, Help Guau, muntaran una parada sobre tinença responsable d'animals i hi faran dos tallers sobre aquest àmbit, a les 12 i a les 17 h.

"La Fira es enguany just una setmana abans de Nadal i esperem que aquestes dates contribueixen a que sigui molt participativa i a millorar el volum de vendes", ha manifestat la regidora de Comerç i Turisme, Montse Ribera. La Fira és el plat fort de les activitats que l'Ajuntament fa a Montcada i Reixac per incentivar les compres. A principi de mes es va encendre l'enllumenat especial, segons l'edil, "per incentivar el comerç local i generar un clima més adient per a les compres nadalenques". Un any més el mobiliari urbà lluirà una campanya per incentivar a comprar a la ciutat i l'Ajuntament participa de nou al concurs 'L'Aparador' de Nadal, convocat per la Cambra de Comerç de Sabadell.

Darrera actualització: 11.12.2017 | 10:59