Montcada i Reixac dóna la benvinguda al Nadal amb l’encesa dels llums

Divendres, 1 de desembre de 2017 a les 20:00

Ha estat aquest divendres, 1 de desembre, en el marc d’una festa a la plaça de l’Església per donar la benvinguda a les festes.

L’acte ha comptat amb l’actuació musical de Jingle Bells Quintet, una xocolatada i un taller d’elaboració de postals amb desitjos per al nou any, algunes de les quals s’han penjat a un arbre de la plaça. Fins el dia de Reis, els carrers enllumenats de Nadal, ja sigui amb motius, fanals, fils lluminosos o arbres decorats, es veurà al carrer Major, la plaça de l’Església, els carrers Bonavista, Rocamora, Santiago, Clavell, Jaume I, la plaça Joan Fuster, la rambla dels Països Catalans, els carrers Lleida, Masia, Bateria, Reixagó, plaça Nicaragua, plaça del Bosc, Camèlies, el passeig Sant Jordi –a la rotonda entre l’avinguda Europa amb Joan Miró– i les avingudes de la Riera de Sant Cugat i Catalunya. La il·luminació de Nadal es completa amb la instal·lació de cartells a les entrades dels barris i del municipi. Hi ha un arbre decorat a l’avinguda de la Ribera amb el carrer Llevant, un altre a la cantonada amb Jaume I i a la plaça del Poble, a Terra Nostra.

L’enllumenat va a càrrec de la Regidoria de Comerç i Turisme. La seva regidora, Montse Ribera, ha destacat “l’esforç que enguany ha fet l’Ajuntament per reforçar l’enllumenat, per donar resposta a demandes veïnals”. L’edil ha explicat que enguany, com a novetat, hi haurà llums a Mas Duran, s’ha reforçat el passeig Sant Jordi, el carrer Camèlies i la plaça del Bosc.

Els llums i la festa de benvinguda al Nadal són algunes de les activitats que formen part de la campanya de Nadal de la Regidoria de Comerç, amb el suport de les associacions de comerciants. A partir del pròxim dilluns, 4 de desembre, al mobiliari urbà hi haurà la campanya de promoció del comerç de proximitat, amb una imatge del carrer Major, i els dies 16 i 17 de desembre en tindrà lloc el plat fort, la Fira de Nadal, a la rambla dels Països Catalans, amb una quarantena de parades. “Esperem que aquest acte sigui un èxit i que la gent hi vagi a comprar”, ha dit Ribera, qui també ha destacat la iniciativa de repartir bosses de cotó entre els comerços del municipi, amb el lema ‘Compro a prop, contamino poc’. Algunes botigues, segons l’edil, regalaran les bosses per Nadal.

Darrera actualització: 01.12.2017 | 20:55