La piscina d’estiu millora les seves xifres d’assistència

Dimarts, 27 de setembre de 2022 a les 00:00

L’equipament situat al carrer Bonavista ha estrenat millores en les seves instal·lacions i ha rebut una molt bona resposta dels usuaris, amb un increment de gairebé el 50% d’abonats respecte a l’any passat.

La piscina d’estiu, situada a la Zona Esportiva Centre (Bonavista, s/n), ha augmentat les seves xifres d’assistència respecte al 2021. En aquesta última temporada estival, es van formalitzar un total de 242 abonaments individuals i 174 familiars, superant les dades de l’any passat quan es van fer 172 i 113, respectivament. Aquesta xifra suposa un total de 902 persones abonades, el que suposa un increment del 48,8% (296 persones més) respecte a les 606 de l’any 2021. D’altra banda, la piscina també tenir 20.043 usos durant tota la temporada, sense tenir en compte el integrants del casals que no passen pel torn ordinari d’entrada.

La piscina d’estiu va estar oberta entre el 17 de juny i el 4 de setembre i va recuperar el servei de bar i el seu horari continuat, d’11 a 20h, després de dos anys fent dos torns d’entrada i tancant al migdia com a mesura de prevenció de la pandèmia de la Covid-19. En aquesta última temporada, el usuaris van poder gaudir amb algunes millores com una nova escala d’accés al vas de la piscina, una nova zona d’ombres i millores als lavabos, així com la contractació de seguretat i control d’accés per als caps de setmana.

Durant tota la temporada estival, que es va inaugurar amb un programa d’activitats aquàtiques, també es van organitzar per part de la regidoria d’Esports diferents accions de dinamització, incloses al preu de l’entrada o l’abonament, com multiesports per a infants i aigua gim per a persones adultes, que van tenir una bona acceptació per part dels usuaris. Al mateix temps, les biblioteques de Montcada i Reixac van oferir al juny i al juliol la Bibliopiscina, que permetia consultar i llegir documents durant l’estada a la piscina i també oferia el servei de préstec.

 “Estem satisfets amb l’afluència a la piscina d’aquest any. Això ens mostra que la gent tenia ganes de tornar a la normalitat després de dos anys estranys i també hem tingut un estiu molt calorós, fet que ha ajudat a aquest increment d’usuaris”, ha comentat el regidor d’Esports, Gerard Garrido, qui també ha destacat les millores realitzades a l’equipament i les activitats de dinamització programades: “Està clar que hem d’anar cap aquí, millorant i transformant la piscina d’estiu. Es tracta d’una instal·lació de molts anys, que s’ha anat reformant en base a les necessitats dels usuaris i usuàries”.

Darrera actualització: 27.09.2022 | 09:38