La piscina d’estiu de la Zona esportiva centre obrirà del 17 de juny al 4 de setembre de 2022

Dijous, 9 de juny de 2022 a les 14:00

El primer dia de posada en marxa hi haurà activitats infantils, aiguagim i bodycombat per donar la benvinguda a la temporada.

  • Al juliol hi haurà multiesports per a infants i joves i aiguagim per a persones adultes.
  • Els abonaments es posen a la venda aquest divendres, 10 de juny.
  • Les biblioteques de Montcada i Reixac hi oferiran la bibliopiscina, els dimarts i dijous al matí.

La piscina d’estiu de la Zona esportiva centre (Bonavista, sn) obrirà aquest 2022 del 17 de juny al 4 de setembre, de dilluns a diumenge, d’11 a 20 h. Després de dos anys fent dos torns d’entrada i tancant al migdia com a mesura de prevenció de la pandèmia, la instal·lació recupera l’horari continuat. Els preus de les entrades i els abonaments es poden consultar a www.montcada.cat i www.esportsmontcada.org. La venda dels abonaments comença aquest divendres, 10 de juny, i s’han d’adquirir presencialment a les oficines de la Regidoria d’Esports (Tarragona, 32).

‘La piscina d’estiu recupera la normalitat després de dos anys de restriccions i enguany, a més d’oferir un espai de bany i de lleure a la ciutadania, organitzarem activitats de dinamització perquè els usuaris puguin gaudir encara més de la seva estada a la piscina’, ha explicat el regidor d’Esports, Gerard Garrido. L’edil ha destacat també les inversions realitzades a la instal·lació, com una nova escola, una nova zona d’ombres i millores als lavabos, així com la contractació de seguretat i control d’accés per als caps de setmana.

Activitats de dinamització
Per donar la benvinguda a la temporada, el primer dia d’obertura, el 17 de juny, hi haurà activitats aquàtiques infantils (16 h), aiguagim (17 h) i BodyCombat (18.30 h). Al llarg del mes de juliol també hi haurà activitats de dinamització; els dilluns i dimecres, multiesports per a infants (6 a 11 anys, de 17.15 a 18 h) i joves (12 a 16 anys, de 18.15 a 19.15 h); i els dimarts i dijous, aiguagim per a persones adultes (18.15 a 19 h). Totes aquetes activitats estaran incloses en el preu de l’entrada o a l’abonament.

Per la seva banda, les biblioteques de Montcada i Reixac oferiran del 23 de juny al 28 de juliol la bibliopiscina; els dimarts i dijous, d’11.30 a 13.30 h. El servei comptarà amb una selecció de documents (novel·la, assaig, contes infantils, revistes...) que els usuaris podran consultar i llegir durant la seva estada a la piscina. També hi haurà servei de préstec de documents i per fer-lo, cal portar el carnet d’usuari de les biblioteques. El retorn d’aquest material es podrà fer a la bibliopisicina o bé, a les biblioteques del municipi.

Darrera actualització: 09.06.2022 | 19:27