Tot a punt per a la II Marxa pel soterrament

Dijous, 23 de novembre de 2017 a les 00:00

El termini d’inscripcions per participar a la II Marxa pel soterrament finalitza aquesta nit. La caminada popular que organitza conjuntament  l’Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total tindrà lloc aquest diumenge 26 de novembre.

L’objectiu de la II Marxa –de 5,4 quilòmetres i una previsió de prop de 3 hores de durada- és continuar reclamant mesures de seguretat als passos a nivell i a les vies i millores d’accessibilitat a les estacions mentre no s’iniciïn les obres del soterrament, previstes per al primer trimestre del 2020. Els participants realitzaran aturades en diferents punts on hi haurà avituallament i explicacions tècniques sobre la futura actuació del soterrament.

La concentració es realitzarà a les 9.30h al monòlit en record de les víctimes del tren, situada a la Cruïlla del Soterrament al carrer Bogatell, on es distribuiran bosses a les persones que s’han inscrit a la caminada. La Marxa sortirà a les 10h i es dirigirà pel carrer Major, passarel·la de La Salle, Francesc Layret i camí de la Font Freda, on està prevista una important obra d’enginyeria a les pilones de la C33 i la sortida del soterrament a l’altura de les pistes municipals de petanca, al Pla d’en Coll.

La caminada continuarà pel pont del Germans, carrer Major, pas inferior de Rocamora, Guadiana, plaça Lluís Companys, carrers Jaume I i Aigües fins arribar al parc de les Aigües. Els participants continuaran la seva marxa pel camí ubicat al costat del riu Besòs fins arribar a Vallbona, on tornaran pel Rec Comtal i el carrer Reixagó. La caminada finalitzarà a l’entorn del Casal de la Gent Gran Casa de la Mina, a les 12.45h, amb els parlaments oficials a càrrec de representants municipals i de la plataforma ciutadana. Ajuntament i plataforma han organitzat una botifarrada i un concert amb L’Espingari, la Coral del Casal de la Gent Gran i el grup de rondalla L’Harmonia. 

Les inscripcions es poden fer online per mitjà dels webs www.montcada.cat, www.imemontcada.org i http://nonstoprun.com/MPS2017/inscripcio, o presencialment a les instal·lacions de l’Institut Municipal d’Esports (Tarragona, 32), i avui, de 9 a 13 i de 16 a 19h. El preu de la inscripció és de 3 euros i inclou l’avituallament i una bossa. La inscripció de 5 euros inclou, a més, la botifarrada i una beguda.

Darrera actualització: 23.11.2017 | 10:24