Medi ambient

Notícies

 • 22 d'octubre de 2018 Èxit de la primera edició del Festival MIRA'MIR Festival MIRA'MIR

  El Festival MIRA'MIR, organitzat per l'Ajuntament de Montcada i Reixac, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Consorci del Besòs, ha estat un èxit rotund. Milers de montcadencs han visitat durant tot el cap de setmana l'aparcament sota l'autopista C33 per veure com 25 artistes creaven en viu obres d'art de grans dimensions als pilars de la infraestructura viària. Els artistes van començar divendres al matí i han fet servir diferents tècniques.

 • 18 d'octubre de 2018 El Festival MIRA'MIR, a punt de començar Treballs previs per al Festival MIRA'MIR

  L'aparcament sota l'autopista C33 serà del 19 al 21 d'octubre l'escenari de l'esdeveniment. Un total de 25 artistes nacionals i internacionals confeccionaran murals de grans dimensions a 25 pilars de la infraestructura viària, en aquest esdeveniment que convertirà l'espai en una galeria oberta d'art urbà.

 • 17 d'octubre de 2018 Campanya per lluitar contra l'incivisme a la via pública Presentació campanya civisme 2018

  'La Montcada i Reixac que volem és a les teves mans' és l'eslògan escollit per a la campanya municipal contra l'incivisme i que s'ha presentat avui per conscienciar a les persones que deixen les bosses d'escombraries i els voluminosos a les papereres, al mig de la via pública i a solars públics i particulars. Després que la Policia de Proximitat i la col·laboració ciutadana hagi detectat nombrosos punts conflictius on es produeix aquesta actitud incívica de forma continuada, el consistori fa aquesta campanya que anirà acompanyada de sancions econòmiques. 

 • 21 de setembre de 2018 Un total de 25 artistes nacionals i internacionals donaran color a les columnes de la C-33 al MIRA'MIR Cartell il·lustratiu del Miramir

  Les entitats locals a interessar a gestionar la barra del bar del festival, del 19 al 21 d'octubre, poden tramitar la sol·licitud fins al 28 de setembre.

 • 10 de setembre de 2018 L’Ajuntament distribueix més bosses de cotó entre el comerç Les bosses ecològiques les distribueixen els comerços que la clientela hi fa compres

  Amb el lema 'Compro a prop, contamino poc', la campanya municipal va sorgir arran les mesures per evitar el consum massiu de bosses de plàstic.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49