Homenatge a les persones sòcies de la Mina que fan 90 anys

Divendres, 15 de desembre de 2017 a les 11:00

Una tradició nadalenca fidel al calendari és l'homenatge a les persones sòcies que compleixen 90 anys i l'encesa del pessebre del Casal de la Mina.

La festa va tenir lloc ahir dijous, 14 de desembre, en presència de desenes de persones. Les persones homenatjades van néixer al 1927 i són Rafael García, Andrés Conesa, José Jiménez, Montserrat Riera, Antonia Meral, Concepción Sánchez, Antonia Escolar, Mercedes Sin, Juana Ramona Vílchez i Catalina Ródenas, que van rebre una planta de Nadal i una postal de l'Ajuntament, de mans de l'alcaldessa, Laura Campos; la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere, i la regidora de Ciutadania, Mónica Martínez. El president de l'associació del Casal, Andrés Miranda, també va els va atorgar un obsequi.

"Cada cop hi ha més gent que arriba als 90 anys, el que demostra un increment del benestar i que el fet de ser persones actives us allarga la vida", va expressar l'alcaldessa, qui va dir  que "ens omple d'orgull veure gent com vosaltres, que heu treballat molt al llarg de la vostra vida i que ara, en aquesta etapa, us mostreu amb ganes de col·laborar i de fer coses". L'edil va aprofitar l'acte per explicar que si algú coneix alguna persona que compleix els 100 anys i vol que l'Ajuntament li feliciti, es posi en contacte amb el consistori. La celebració d'ahir va comptar amb l'encesa del pessebre i les actuacions de la coral, la rondalla i el grup de playback del Casal.

Darrera actualització: 15.12.2017 | 11:42