Inscripcions per a les activitats d'abril a juny als centres cívics Can Cuiàs, l'Alzina i Casa de la Mina

Dimarts, 30 de març de 2021 a les 00:00

Les activitats per a persones adultes continuen en format virtual mentre que presencial hi ha les d’infants i adolescents.

La Xarxa d’Equipaments obre fins al 9 d’abril les inscripcions a les activitats i tallers d’abril a juny del 2021. Els tràmits s’hauran de fer de forma presencial, amb cita prèvia, o per correu electrònic a l’adreça del centre cívic on s’impartirà l’activitat desitjada; Centre Cívic l’Alzina/Casino Terra Nostra (alzina@montcada.org), Centre Cívic Can Cuiàs (centreciviccancuias@montcada.org) o el Casal de la Mina (caalamina@montcada.org). La programació es realitzarà seguint les indicacions i les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents en el moment d’iniciar els cursos i tallers. En aquests moments, de forma presencial es poden fer les activitats per a infants i adolescents, mentre que per a persones adultes, de moment continuen en línia i se’ls aplica un 25% de descompte.

Per a aquest trimestre, el Centre Cívic Can Cuiàs (Camèlies, sn) ofereix dues novetats; un curs de gimnàstica abdominal amb hipopressius i un altre de pilates per a embarassades. Es mantenen les activitats de pilates, ioga Kudalini, guitarra espanyola (infants i adults), guitarra elèctrica, pintura i còmic manga. El centre estrenarà, quan la situació sanitària ho permeti, el punt Bookcrossing, ‘Allibera el teu llibre’, d’intercanvi de llibres; té l’espai de criança i per a famílies El petit Cuiàs, per a famílies amb infants entre 0 i 3 anys, a més de les activitats de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) Can Cuiàs i de les entitats del barri (Associació Cultura Mayna i Associació Esportiva Can Cuiàs).

Al Casal de la Mina (Parc de les Aigües) hi ha l’aula oberta d’informàtica per millorar en l’ús dels telèfons mòbils i tauletes, tai-txí, gimba, així com un taller de plantes medicionals (6 de  maig) i un altre de botànica artística (20 de maig). Al Centre Cívic l’Alzina (Núria, 73), s’oferta pilates, guitarra flamenca i puntaires, així com un taller de l’aplicació Canvas per fer àlbums de fotos, del 6 de  maig al 17 de juny, en cinc sessions. A l’equipament de Terra Nostra també hi ha les propostes de la XIC del barri, així com les de les entitats Dansa Oriental Terra Nostra (àrab i dansa del ventre), Thirteen Gold (zumba i flamenc) i l’Agrupació Sardanista.

Darrera actualització: 31.03.2021 | 08:43