CONTACTE

Correu electrònic: voluntariat@montcada.org
Telèfons: 93 572 64 74 ext. 4102
Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 8 a 15 h (dijous de 16 a 19 h amb cita prèvia).

Ets una entitat i t’interessaria tenir personal voluntari? Descarrega’t aquesta fitxa, omple-la i ens l’envies a voluntariat@montcada.org, i nosaltres farem la crida a la ciutadania.

Fitxa crida voluntariat entitats

Si el que vols és fer voluntariat en una entitat, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a voluntariat@montcada.org i t’informarem de com ho pots fer.

OFERTES DE VOLUNTARIAT

Es busca personal voluntari per donar classes de castellà!

01.03.2022

L’escola El Turó precisa d’una persona voluntària per donar classes de castellà a un grup de pares i mares de l’escola.

Projecte AFEX (ajuda a aprendre català i castellà a través de whatsaap a una persona nouvinguda)

15.02.2022

AFEX és un projecte de Casa Àsia basat en una iniciativa canadenca guardonada amb el premi d’innovació intercultural de l’ONU. Una contrastada eina de cohesió social a través de l’educació.

Vols practicar el català o ajudar a practicar-lo?

07.10.2021

Si parles català i tens una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari o voluntària, i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent o aprenenta! 

Acompanyament a les persones grans (projecte RADARS)

28.09.2021

Realitzar un seguiment telefònic i visites a persones grans aïllades del seu entorn, amb l'objectiu de motivar-les per participar en activitats del barri i connectar-les altre cop amb el seu entorn més proper.

Voluntariat al Menjador Social l'Alzina!

28.09.2021

Preparar dinar i sopar diàriament. Parar i desparar taula. Comprovació diària de temperatures d'elements frigorífics i congelació. Mantenir en ordre cuina, menjador i magatzem. Atenció a usuaris i usuàries.

Voluntariat en Promoció de l’èxit escolar

28.09.2021

Creu Roja impulsa un projecte de voluntariat a Montcada i Reixac que consisteix en acompanyar i donar suport als infants en la realització dels deures i exàmens; reforçar els hàbits d'estudi i realitzar activitats de caire lúdic, jocs educatius.