CONTACTE

Correu electrònic: voluntariat@montcada.org
Telèfons: 93 572 64 74 ext. 4102
Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 8 a 15 h (dijous de 16 a 19 h amb cita prèvia).

Ets una entitat i t’interessaria tenir personal voluntari? Descarrega’t aquesta fitxa, omple-la i ens l’envies a voluntariat@montcada.org, i nosaltres farem la crida a la ciutadania.

Fitxa crida voluntariat entitats

Si el que vols és fer voluntariat en una entitat, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a voluntariat@montcada.org i t’informarem de com ho pots fer.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Cursos de formació en voluntariat i associacionisme per a entitats

06.04.2022

Aquestes accions formen part del programa de promoció del Punt del Voluntariat. Hi ha dues formacions presencials, a final d'abril i al maig, i altres dues en línia.

Una exposició al Centre Cívic Can Cuiàs mostrarà a la infància la realitat de les persones migrades

05.04.2022

‘Take your broken heart and make it into art’ és una iniciativa d’Open Arms i Editorial Nanit, a partir de les creacions de dues il·lustradores. S'inaugura el 8 d'abril amb un conta-contes.

El web municipal centralitza en una secció tota la informació per donar suport a la població d'Ucraïna

17.03.2022

L’objectiu d’aquest apartat és el de donar a conèixer quins serveis ofereix l’Ajuntament, la Generalitat i la Creu Roja a les persones refugiades que arribin al municipi i quines accions pot dur a terme la ciutadania per canalitzar la seva solidaritat de la manera més eficient possible.

Homenatge a la tasca i al voluntariat de l'organització a l’exposició ‘Creu Roja, cent anys al teu costat’

06.02.2022

La mostra, produïda per l’ong i els museus de Montcada i Reixac, Cerdanyola i Ripollet, es pot veure a l'Auditori Municipal i fa un recorregut per la història de la secció local de l’entitat.

Més notícies del municipi
CURSOS DE FORMACIÓ

Curs 'Gestió integral de petites associacions' (en línia)

17.03.2022

No saps com gestionar millor la teva entitat/associació? Tens dubtes o problemes a l’hora de fer la fiscalitat i gestió econòmica? No saps on demanar o cercar subvencions per a la teva entitat?

Curs 'Com comunicar i sensibilitzar a les xarxes socials' (en línia)

17.03.2022

Formes part d’una entitat i no sabeu com donar-vos a conèixer? T’agradaria aprendre a utilitzar de manera eficient les xarxes socials per arribar a més persones?

ACTIVITATS

Projecte contra el malbarament de fruites i verdures

08.03.2022

La iniciativa compta amb el suport del Punt del Voluntariat.

Camp internacional de treball 'Coopera amb Montcada i Reixac'

22.07.2021

Una desena de joves, d’entre 18 i 25 anys de cinc nacionalitats diferents, han realitzat tasques de voluntariat en benefici de la comunitat.

OFERTES DE VOLUNTARIAT

Es busca personal voluntari per donar classes de castellà!

01.03.2022

L’escola El Turó precisa d’una persona voluntària per donar classes de castellà a un grup de pares i mares de l’escola.

Projecte AFEX (ajuda a aprendre català i castellà a través de whatsaap a una persona nouvinguda)

15.02.2022

AFEX és un projecte de Casa Àsia basat en una iniciativa canadenca guardonada amb el premi d’innovació intercultural de l’ONU. Una contrastada eina de cohesió social a través de l’educació.

Vols practicar el català o ajudar a practicar-lo?

07.10.2021

Si parles català i tens una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari o voluntària, i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent o aprenenta! 

Acompanyament a les persones grans (projecte RADARS)

28.09.2021

Realitzar un seguiment telefònic i visites a persones grans aïllades del seu entorn, amb l'objectiu de motivar-les per participar en activitats del barri i connectar-les altre cop amb el seu entorn més proper.

Voluntariat al Menjador Social l'Alzina!

28.09.2021

Preparar dinar i sopar diàriament. Parar i desparar taula. Comprovació diària de temperatures d'elements frigorífics i congelació. Mantenir en ordre cuina, menjador i magatzem. Atenció a usuaris i usuàries.

Voluntariat en Promoció de l’èxit escolar

28.09.2021

Creu Roja impulsa un projecte de voluntariat a Montcada i Reixac que consisteix en acompanyar i donar suport als infants en la realització dels deures i exàmens; reforçar els hàbits d'estudi i realitzar activitats de caire lúdic, jocs educatius.