CONTACTE

Correu electrònic: voluntariat@montcada.org
Telèfons: 93 572 64 74 ext. 4102
Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 8 a 15 h (dijous de 16 a 19 h amb cita prèvia).

Ets una entitat i t’interessaria tenir personal voluntari? Descarrega’t aquesta fitxa, omple-la i ens l’envies a voluntariat@montcada.org, i nosaltres farem la crida a la ciutadania.

Fitxa crida voluntariat entitats

Si el que vols és fer voluntariat en una entitat, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a voluntariat@montcada.org i t’informarem de com ho pots fer.

OFERTES DE VOLUNTARIAT

Urgent! Es busca personal voluntari per ajudar a una persona amb diversitat funcional en el trajecte de l’ascensor a casa

12.01.2023

Donar suport a una persona amb diversitat funcional pujant-lo a l’ascensor de l’edifici en la seva cadira de rodes i després traslladar-lo de la cadira a la seva butaca.

Voluntariat per donar suport per pujar al tren a una persona invident

27.12.2022

Grup Social ONCE precisa de suport en matèria de voluntariat a l’estació de Rodalies de Montcada i Reixac.

Vols fer un voluntariat social? Necessitem voluntaris/es pel projecte de mentoria socioeducativa amb joves, enTàndem

15.11.2022

EnTàndem és un projecte de mentoria social i educativa on una persona jove voluntària fa de referent a un/a adolescent en situació de dificultat personal o social.

Es busca personal voluntari per donar classes de castellà!

01.03.2022

L’escola El Turó precisa d’una persona voluntària per donar classes de castellà a un grup de pares i mares de l’escola.

Projecte AFEX (ajuda a aprendre català i castellà a través de whatsaap a una persona nouvinguda)

15.02.2022

AFEX és un projecte de Casa Àsia basat en una iniciativa canadenca guardonada amb el premi d’innovació intercultural de l’ONU. Una contrastada eina de cohesió social a través de l’educació.

Vols practicar el català o ajudar a practicar-lo?

07.10.2021

Si parles català i tens una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari o voluntària, i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent o aprenenta! 

Acompanyament a les persones grans (projecte RADARS)

28.09.2021

Realitzar un seguiment telefònic i visites a persones grans aïllades del seu entorn, amb l'objectiu de motivar-les per participar en activitats del barri i connectar-les altre cop amb el seu entorn més proper.

Voluntariat al Menjador Social l'Alzina!

28.09.2021

Preparar dinar i sopar diàriament. Parar i desparar taula. Comprovació diària de temperatures d'elements frigorífics i congelació. Mantenir en ordre cuina, menjador i magatzem. Atenció a usuaris i usuàries.

Voluntariat en Promoció de l’èxit escolar

28.09.2021

Creu Roja impulsa un projecte de voluntariat a Montcada i Reixac que consisteix en acompanyar i donar suport als infants en la realització dels deures i exàmens; reforçar els hàbits d'estudi i realitzar activitats de caire lúdic, jocs educatius.