Camp internacional de treball 'Coopera amb Montcada i Reixac'

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 11:40

Una desena de joves, d’entre 18 i 25 anys de cinc nacionalitats diferents, han realitzat tasques de voluntariat en benefici de la comunitat.

El projecte anomenat ‘Coopera amb Montcada i Reixac’ l'ha organitzat la Fundació Escolta Josep Carol amb la col·laboració de la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament.organitzat per la Fundació Escolta Josep Carol amb la col·laboració de la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament.

  • El camp de treball es va fer entre el 30 de juny i el 14 de juliol i els participants, que provenien de Catalunya, França, Itàlia, Turquia i la República Txeca, van ser allotjats a l’escola Font Freda.
  • Els voluntaris i voluntàries van fer tasques de manteniment en aquest centre educatiu, van treballar a l’hort comunitari de Mas Duran i van ajudar a la sensibilització ciutadana sobre la temàtica LGTBI.

Aquest camp de treball estava orientat com una acció comunitària d’aprenentatge i servei mitjançant una experiència de voluntariat, on els participants es van responsabilitzar de realitzar una feina de suport en l’àmbit social, mediambiental, cultural i educatiu en convivència amb altres joves de cultures diferents. En el projecte ‘Coopera amb Montcada i Reixac’ es van dur a terme tasques de contribució amb la comunitat local que consistien en treballs a l’hort comunitari de Mas Duran, la sensibilització ciutadana sobre la temàtica LGTBI a través de la pintura de mobiliari urbà i tasques de manteniment a l’escola Font Freda.

La Fundació Escolta Josep Carol, creada per Escoltes Catalans, té com a missió promoure l’educació d’infants i joves en la ciutadania responsable i en els valors propis de l’escoltisme laic català, a través de la generació de reflexió i pensament i de prestació de serveis de formació, així com educatius i de lleure. L’objectiu dels seus camps de treball són els de fomentar el voluntariat i els valors propis d'una ciutadania responsable, participativa i implicada en la millora del seu entorn social, natural i patrimonial.

Darrera actualització: 29.09.2021 | 12:26

Imatges