L’Ajuntament adquireix una zona verda a la Font Pudenta-Muntanyeta

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 00:00

El Ple d’abril, celebrat aquest dimarts, ha donat llum verda a l’expropiació forçosa per mutu acord amb la propietat dels terrenys.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha expropiat un terreny de 700 m2 al carrer Elisenda de Montcada, a la Font Pudenta-Muntanyeta, per un valor de 63.000 euros. Aquest espai fins ara era propietat de particulars i està catalogat com a zona verda municipal. El consistori el convertirà en un espai de lleure a la via pública. Una problemàtica estructural de Montcada i Reixac són les zones verdes en mans de privats que, en no poder treure un rendiment pel seu terreny, poden demanar al consistori que les expropiï com a compensació’, ha explicat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez.

El Ple ordinari del mes d’abril, celebrat aquest dimarts, 5 de maig, de forma telemàtica, ha aprovat l’expropiació forçosa per mutu acord d’aquest terreny. ‘L’operació que vui portem a Ple l’hem acordada amb la propietat, per un import que podem assumir i que està comptabilitzat als pressupostos municipals; aquesta expropiació ni ens hipoteca ni ens deixa sense marge de maniobra’, ha expressat Sánchez, en referència a les expropiacions per ministeri de llei del 2008, per les quals l’Ajuntament podria pagar més de 24 milions d’euros.

 

Darrera actualització: 05.05.2020 | 13:41