La Policia Local sanciona 43 casos d'abocaments de voluminosos al carrer durant el mes de juliol

Dimarts, 4 d'agost de 2020 a les 00:00

Les setmanes del 6 al 10 i del 20 al 24 de juliol, coincidint amb la campanya de l’Ajuntament de Montcada i Reixac sobre la recollida de voluminosos, la Policia Local va intensificar el control d’abandonament de voluminosos al carrer, on van realitzar un total de 90 actuacions.

D’aquestes, s’ha pogut identificar i sancionar als responsables de l’abandonament en 43 ocasions (el 47,8%). Els dimecres 8 i 22 de juliol van ser els dies on més abocaments es van detectar al municipi, amb 18 cadascun, mentre que el dilluns 6 de juliol va ser el dia on es van registrar més expedients sancionadors, amb 9. 

El regidor de Serveis Municipals i Via pública, Juan Carlos de la Torre, agraeix la tasca de la Policia Local, alhora que felicita la ciutadania pel seu paper a l’hora de denunciar els abandonaments que detecten al carrer. “Quan es tracta de mantenir una ciutat neta i lliure de deixalles al carrer, és vital que la ciutadania prengui consciència i faciliti la feina de la Policia Local. Entre tots i totes hem d’aconseguir cuidar Montcada i Reixac i denunciar aquelles pràctiques que malmeten el nostre municipi”, ha assegurat. 

Aquestes sancions es produeixen després que l’Ajuntament hagi posat en marxa la campanya ‘Ens estimem Montcada. Cuidem-la!’ per conscienciar sobre l’ús del servei gratuït de recollida de voluminosos i per informar sobre la modificació de l’Ordenança municipal per la convivència, que incorpora sancions que arriben al 600 euros per abandonar voluminosos a la via pública sense fer ús del servei gratuït de recollida. El consistori recorda que es pot fer ús d’aquest servei trucar al telèfon 900 150 140, de 9 a 14 h, o bé enviant un correu electrònic a mobles.montcada@fcc.es. El personal municipal comunicarà a la persona que demani el servei una data, hora i punt determinat per tal que deixi el material per després recollir-lo. 

Darrera actualització: 04.08.2020 | 12:42