El Ple aprova el Pla estratègic territorial de desenvolupament econòmic local i d’ocupació

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 00:00

El document, que s’executarà durant els pròxims cinc anys, s’emmarca en el Programa de suport al desenvolupament local.

El ple municipal del mes de novembre, celebrat ahir dijous a la Casa de la Vila, va donar llum verda a l’aprovació del Pla estratègic territorial de desenvolupament econòmic local i d’ocupació. L’objectiu d’aquest document és definir i executar diferents accions que permetin donar resposta als problemes que té l’economia local al llarg dels pròxims cinc anys.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, va definir el Pla com “ambiciós”. “El que estem buscant amb aquest Pla estratègic és donar una resposta reflexionada, consensuada i eficient a totes les qüestions claus del futur que té el nostre municipi en el desenvolupament local. És un pla que també està contemplat dins de l’estratègia del Servei d’Ocupació de Catalunya”, va assegurar el regidor. Teixidó també va afirmar que aquest nou document pot ajudar a “cicatritzar tot el mal que va fer la crisi econòmica de fa 10 anys”.

Per tal de completar la redacció del Pla estratègic territorial, l’Ajuntament va engegar aquest any un procés participatiu que incloïa diferents enquestes i sessions on es preguntava a la ciutadania sobre els problemes i reptes que consideren que hi ha a l’economia local, així com les possibles actuacions que es podien dur a terme per millorar la situació del municipi en aquest aspecte.

El Pla estratègic territorial de desenvolupament econòmic local i d’ocupació es podrà consultar pròximament a la seu electrònica de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 29.11.2019 | 12:27