Adif dona llum verda a la celebració d’una reunió amb l’Ajuntament per tal de refermar el compromís amb el soterrament

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 16:00

La presidenta d’Adif respon així a la petició del consistori, qui el passat setembre va demanar una trobada urgent on s’assegurés l’execució del projecte.

La presidenta d’Adif, Isabel Pardo, ha confirmat que el dimecres 23 d’octubre es reunirà amb membres de l’Ajuntament de Montcada i Reixac per tractar el projecte del soterrament. Pardo respon així a la petició que l’alcaldessa va fer el passat mes de setembre, quan va enviar una carta sol·licitant una reunió urgent amb Adif i amb el ministeri de Foment per tal de garantir que el projecte del soterrament de la línia R2 al seu pas per Montcada i Reixac no es veiés afectat per la convocatòria d’unes noves eleccions generals previstes pel 10 de novembre. Encara resta pendent de confirmació, però, la reunió amb el ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos.

D’altra banda, el consistori adreçarà una carta a totes les forces polítiques catalanes que es presentaran als propers comicis, per tal d’assegurar-se que les formacions incorporin el projecte del soterrament de la R2 als seus programes electorals. Tal com ha afirmat l’alcaldessa, la voluntat del consistori és que “tots els grups de la Comissió de Foment incloguin el soterrament de la R2 al seu programa electoral i així evitem que el nostre projecte de ciutat pugui caure en sac foradat”.

Així mateix, l’Ajuntament vol informar que el pròxim diumenge 24 de novembre celebrarà una jornada reivindicativa del soterrament de la que en els pròxims dies s’avançarà més informació i on es demana la màxima participació possible per part de la ciutadania.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 16:56