L’Ajuntament demana extremar les precaucions als dos passos a nivell fins que el soterrament de l’R2 estigui finalitzat

Dijous, 18 d'agost de 2022 a les 00:00

Un jove de 16 anys ha estat ferit greu en rebre un cop d’un tren quan creuava el pas a nivell del carrer Pasqual amb les barreres baixades.

Aquest migdia un jove montcadenc ha estat ferit greu com a conseqüència del cop rebut per un tren al pas a nivell del carrer Pasqual. L’adolescent, que anava en bicicleta, ha creuat les vies amb les barreres baixades quan circulava un tren que anava en sentit Granollers. Si bé el jove no ha estat atropellat, ha rebut un fort cop del comboi que li ha provocat ferides de caràcter greu al cap i a l’esquena per les quals ha estat atès pel SEM i traslladat posteriorment a la Vall d'Hebron.

L’alcalde accidental, Juan Carlos de la Torre, ha lamentat el succés i ha recordat que “els dos passos a nivell ubicats al centre del municipi són espais molt perillosos per als vianants” i ha afegit que “fins que el soterrament estigui finalitzat cal extremar les precaucions cada vegada que es creuin les vies”. En l’accident també han participat diferents unitats de Policia Local, Mossos d’Esquadra i Bombers.

Darrera actualització: 18.08.2022 | 17:20