L’Ajuntament demana a la ciutadania la seva valoració i propostes de futur sobre les polítiques d’inclusió

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 00:00

Les opinions i idees es recolliran mitjançant un qüestionari i serviran per orientar les futures actuacions en aquest àmbit.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac demana a la ciutadania la seva opinió i la seva valoració sobre les polítiques d’inclusió desenvolupades al llarg dels darrers 4 anys, així com quines propostes faria en aquest àmbit, mitjançant un qüestionari‘L’enquesta ens serà de molta utilitat per saber si estem orientant bé les polítiques socials i per això demanem el màxim de participació possible’, ha expressat la presidenta de l’Àrea Social i regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió, Mar Sempere.

L’enquesta, anònima, consta de 22 preguntes vinculades al Pla Local d’Inclusió Social (PLIS), els seus àmbits d’actuació –econòmic, residencial i territorial, social i sanitari, coneixement, transparència i coordinació, ciutadania, laboral, formatiu i relacional– i a algunes de les actuacions incloses i desenvolupades durant els 4 anys de vigència. El qüestionari dona la ciutadania la possibilitat de proposar noves actuacions a desenvolupar en matèria d’inclusió.

Darrera actualització: 23.12.2021 | 12:14