El Parc Antiga Cerveseria acull la cloenda del programa Diltet 2021-2022

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 00:00

El projecte inclou les iniciatives que pretenen orientar el jovent en la seva formació i inserció al món laboral.

L’alumnat que ha participat als projectes del Dispositiu Local de Transició Escola-Treball (Diltet) durant el curs 2021-2022 ha rebut aquest dijous, 16 de juny, el seu diploma acreditatiu durant l’acte de cloenda del programa, que s’ha celebrat al Parc Antiga Cerveseria. ‘El Diltet és un dels projectes més consolidats a nivell educatiu, cada any sumem més empreses i actuacions de diferents departaments municipals, i els bons resultats d’any rere any ens mostren que funciona i que treu les capacitats de l’alumnat que hi participa’, ha explicat la regidora d’Educació, Jessica Segovia, qui ha estat acompanyada del regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Jaume Teixidó.

Al voltant d’un centenar de joves ha participat a alguna de les propostes que inclou el Diltet, algunes de les quals s’adrecen a alumnes dels centres educatius del municipi i hi ha participat alumnat dels instituts La Ribera, La Ferreria, Montserrat Miró i de l’Institut escola El Viver. Les iniciatives que s’inclouen al Diltet són les estades formatives a empreses, càpsules formatives, tallers de premonitors esportius, robòtica, cuina i manipulació d’aliments, el PFI-PTT, la Mostra d’Ensenyament, Renova’t, Montcada Inclou, Logijove, Singulars i el projecte de reagrupament familiar.

A l’acte de cloenda hi ha hagut una exposició amb plafons informatius i fotografies dels programes Diltet d’aquest curs, un fotocol elaborat per l’alumnat del Renova’t i un aperitiu, a càrrec de l’alumnat del taller de cuina de l’institut Montserrat Miró.

Darrera actualització: 16.06.2022 | 13:43