Obres guanyadores 10è concurs de microrelats 'Dones veu a les dones?'

Any 2024

El concurs de microrelats ha comptat enguany amb la participació de 73 obres.

Laura Balcell, de Montcada i Reixac, amb Calces i succedanis; Sandra Martínez, de Cardedeu, amb Relació tòxica; i Òscar Palazón, de Tarragona, per l’obra El primer cop; són les persones guanyadores de la desena edició del concurs de microrelats Dones veu a les dones? Els premis estan valorats en 200 euros cadascun. Els rols de les dones, la violència masclista i la pressió estètica són els temes dels relats premiats.

Del tota d'obres presentades, 9 corresponen a persones que viuen a Montcada i Reixac; altres 44, a poblacions de la província de Barcelona; 15 són de Girona; 10 de Tarragona; 2 d’Illes Balears i 1, d’Osca. De les 73 obres presentades, 58 les han escrit dones.

El certamen premia textos que parlen sobre la lluita de les dones per aconseguir una igualtat plena, a escala col·lectiva o individual. El jurat, en les seves valoracions, ha tingut en compte l’originalitat del text, la fidelitat a la temàtica proposada, l’impacte del relat, que compleixi amb l’extensió màxima de 200 paraules, que el llenguatge emprat sigui senzill, acurat i precís i que el títol sigui un element per entendre el sentit del text.

Obres guanyadores

Darrera actualització: 30.04.2024 | 12:40
Darrera actualització: 30.04.2024 | 12:40