Obert el vuitè concurs del cartell del Dia de les Dones Treballadores

Dimecres, 7 de desembre de 2022 a les 00:00

Les propostes es poden entregar, de manera presencial a la Casa de la Vila o al Kursaal o de forma telemàtica al correu oficinadona@montcada.org, fins al 6 de febrer.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha convocat la vuitena edició del concurs per triar el cartell que il·lustrarà la imatge representativa del ‘8 de març’, el Dia de les Dones Treballadores del 2023. Hi poden participar persones residents a Catalunya, sense límit d’edat, i tenen temps per presentar-ne la seva proposta –només una per persona– fins al 6 de febrer. Les obres han de ser inèdites i originals, en format A3 vertical, amb tècnica lliure i la seva temàtica ha de vessar sobre la igualtat de gènere, així com les lluites socials i laborals de les dones en plural.

Les propostes es poden lliurar de manera presencial a la Casa de la Vila (Major, 32) o a l’Espai Cultural Kursaal (Masia, 39) en l’horari habitual d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 a 19.30h. També es poden enviar de forma telemàtica enviant un correu a l’adreça oficinadona@montcada.org amb l’assumpte ‘Cartells 8 de març del 2023’. Els cartells no poden dur signatura i, si s’entrega de forma presencial, al dors del cartell es farà constar un pseudònim –en cas de fer l’enviament per correu, aquest pseudònim ha d’anar al títol de l’arxiu. Les dades personals de la persona participant s’hauran de presentar en una butlleta de participació.

El veredicte i lliurament de premis es farà al voltant del 8 de març i les imatges participants s’exposaran al Kursaal durant el mes de març, en unes dates encara per confirmar. El primer premi està valorat amb 650 euros i s’hi poden atorgar un màxim de 4 accèssits, de 250 euros cadascun.

Darrera actualització: 09.12.2022 | 07:49