Modificació del PGM a Mas Duran per afavorir la construcció d’habitatge social

Dijous, 25 de març de 2021 a les 00:00

El tràmit suposa el canvi a ús residencial de part de la zona prevista inicialment per a zona comercial de tres finques de l’avinguda Europa.

El Ple ordinari de març, celebrat aquest dijous, dia 25, ha aprovat inicialment la modificació del Pla General Metropolità (PGM) a tres parcel·les de Mas Duran. El canvi, motivat per la petició de l’empresa propietària dels terrenys, suposa convertir en sòl residencial i zones verdes part de l’actual sòl comercial previst en aquestes tres finques, 3.500 m2, mantenint per a ús comercial la façana que dona a l’avinguda Europa.

La propietat considera que la reserva per a zona comercial que marcava el planejament era excessiva i hem acceptat la requalificació a canvi que els 40 nous habitatges que sorgeixin a partir de la modificació siguin de lloguer social’, ha explicat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez. La modificació de planejament permetrà també incrementar les zones vedes i el 10% d’increment del valor urbanístic que la propietat ha de cedir per llei a l’Ajuntament, de 94.500 euros, es destinarà a adquirir més habitatge social municipal.

Darrera actualització: 25.03.2021 | 21:06